-Om EBA -Historia -VD har ordet -Sammarbetspartners -Miljöarbete -Projekt -Ekonomiska rapporter -Styrelsen
-Barnomsorg -Näringsliv -Fördelar med Emmaboda
-Lediga bostäder -Studentboende -Hyresgästens handbok

Fördelar med Emmaboda

Vem vill betala hög hyra?
Det vill ”naturligtvis ingen!
Emmaboda Bostads AB har låga hyror, jämför själv. Kontakta oss gärna så lämnar vi dig ytterligare information om våra bostäder. Under åren har olika vägar prövats för att ge hyresgästerna möjlighet genom alternativa former medverka och kunna påverka sin hyra.

Känd turistbygd och bra service!
Emmaboda Kommun är en känd turistbygd med bra service. Wilhelm Moberg, Duvemåla och Glasriket är idag kanske det ”hetaste” i landet när det gäller turism och sevärdheter. Vill man handla , gå på bio, restaurang eller äta pizza erbjuds ett stort utbud. Du kan också ta ett bad i simhallen eller kanske börja träna på gym. Valmöjligheten är lika stor på aktiviteter och utbud som det är att hyra sig fri från underhåll och krav.
Genom att hyra en lägenhet hos EBA kan du får så mycket mer tid till dina fritidsintresse!

Bra kommunikationer och jobb att söka!
Emmaboda ligger centralt och mycket nära Kalmar, Karlskrona och Växjö (ca 35 minuter med tåg eller bil). De goda kommunikationerna gör att det blir nära även till många stora städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Gdynia Gdansk.
I Emmaboda kommun finns det dessutom jobb hos väletablerade och expansiva företag


Närheten till allt!
Sanningen att säga; i Emmaboda är det när till allt och det är bekvämt. I många fall tar man
sitt barn i handen och promenerar till dagis på morgonen, eller om barnen är större så är det cykelavstånd till alla skolor. Omsorgen om barnen är personlig och Du lär snabbt känna ditt barns lärare eller personalen på daghemmet. Det är detta vi anser vara en del av kvaliteten i barnomsorgen och skolan.